Informatie

Na een door corona afgedwongen pauze gaat de toneelvereniging “De opregte Amateur” uit de Hoef weer de planken op. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november staan er drie eenakters op het programma, waarmee een gevarieerd programma wordt aangeboden met spanning en humor.

De voorstellingen vangen aan op vrijdag 12 en zaterdag 13 november om 20:00uur in de ‘Toni’-zaal van het gemeenschapshuis De Springbok, Oostzijde 61a in De Hoef. De zaal is open van 19:00 tot 24:00 uur.

Bijzonderheden

We kunnen dan wel weer spelen, maar de corona-maatregelen zijn nog niet helemaal verleden tijd. Wij moeten bij elke bezoeker de corona-check uitvoeren bij binnenkomst. Dat kan met de inmiddels bekende app of anders met een formulier, dat vaccinatie of negatief getest aangeeft. Zonder groen vinkje mag u er niet in. Verder moet de bar na afloop om 24:00 uur sluiten. En dan komt er nog een persconferentie aan met mogelijk weer nieuwe maatregelen, nu het virus opnieuw terrein wint. Mocht dat van invloed zijn op onze voorstelling, dan zullen we dat op onze website melden met de eventuele consequenties. Houdt deze (www.opregteamateur.nl) dus in de gaten.

Programma

Wij spelen drie eenakters: We starten met “Beng! Jij bent dood!” (“Bang! You’re dead!”) geschreven door Paul Reakes en vertaald door Onno Plat. In een landhuis worden snode plannen gesmeed, maar bij de uitvoering daarvan loopt het toch anders. Daarna volgt “Tussen de happen door” (“Between Mouthfulls”) van de bekende Britse comedyschrijver Alan Ayckbourn in de vertaling van Josephine Soer. Over hoe een avondje uit in een restaurant een beetje uit de hand loopt. We sluiten af met “Afblijven” van Janny Spijker. Dat speelt zich af in een Hendrik Groen-achtig bejaardenhuis, waar moeder zeer eigenzinnig is. De regie van alle drie de stukken is in handen van Carel Nieber.

Aanmelden

Wilt u deze voorstelling bezoeken, dan raden wij u dringend aan te reserveren. Dat kan via de website www.opregteamateur.nl (tabblad reserveren) of anders via Ronald Wieman (0297 – 593291).

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
vrijdag 12 november, 2021 20:00
zaterdag 13 november, 2021 20:00