Informatie

Magische klanken uit Mongoolse kelen en een net zo bijzonder instrumentarium. Authentiek oosters en soms zeer modern. Sedaa zorgt iedere keer weer met boventoonzang (keelzang) en virtuoos spel voor een muzikale sensatie.

Indrukwekkend vanaf de allereerste klanken, bij ieder concert zet Sedaa de toon voor wat een bijzondere ervaring zal gaan worden. De ogen van het publiek zoeken druk het podium af om te zien waar welk geluid uit welke keel of instrument vandaan komt en men waant het zich in een andere wereld.

Dat muziek een internationale taal is, wordt zelden zó gevoeld. Sedaa creëert daarmee een heel eigen en fascinerende klankwereld, de ene keer traditioneel om vervolgens heel westers te klinken. Is dit Mongools of grunge, zal menigeen zich bij een enkel lied afvragen.

Zanger Nasaa Nasanjargal zingt in de typisch Mongoolse keelzangstijl en met Naraa Naranbaatar bespeelt hij de Morin Khuur: de tweesnarige paardenkopviool.
Ook de virtuoze dulcimer-speler Ganzorig Davaakhuu en de Iraanse multi-instrumentalist Omid Bahadori spelen op traditionele instrumenten.

Magische klanken, een niet te missen muziekervaring!

Bijzonderheden

Reserveren is mogelijk vanaf 1 augustus.

Kosten

  • Ticket €20,00
  • CJP: €14.00

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 13 november, 2021 20:15 22:30

Andere categorieën