Informatie

Op donderdagavond 24 februari wordt een speciale editie gehouden van het Cultuurcafé, georganiseerd door Cultuurpunt Ronde Venen.

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, zijn de verschillende politieke partijen uitgenodigd om hun visie en plannen met betrekking tot kunst en cultuur laten horen. U maakt kennis met vertegenwoordigers van zeven politieke partijen uit de Ronde Venen: CDA, VVD, D66, PvdA/GroenLinks, Ronde Venen Belang, Seniorenpartij RDV en ChristenUnie-SGP. De interviews worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s van Judith Beuse  (zang) en Frans van de Vijver (piano).

Bij Cultuurcafé draait het om kunst en cultuur zoals dans, muziek, beeldende kunst, erfgoed, fotografie, podiumkunst, architectuur of theater. Het gaat om cultuur in onze buurt, onze gemeente en de culturele initiatieven die ons omringen. Cultuur die ons allen aangaat en verweven is met onze wijze van denken en doen: wat speelt zich zoal af tegen het licht van onze polders en wat doet de politiek hiermee?

De deelnemende politici zijn:

–           Pieter Kroon: PvdA/ Groenlinks

–           Simone Borgstede: CDA

–           Marcelle Buitendam: RVB

–           Cees van  Uden of Eelco Doorn: D66

–           Margreth de Wit: VVD

–           Marja Becker: Seniorenpartij DRV

–           Wim Stam: ChristenUnie-SGP

De presentatie is in handen van Jeroen Dirks, journalist, gespreksleider en tekstschrijver uit Abcoude. Hij praat niet alleen met de gasten, maar wendt zich ook tot de bezoekers. Want ook uw ideeën en bevindingen doen er toe, wat vindt u belangrijk op het gebied van kunst en cultuur in onze gemeente en wat zou u anders willen zien?

Nieuwsgierig geworden, dan is het mogelijk om aan te melden door een email te sturen naar info@cultuurpuntrondevenen.nl. Dit Politiek Cultuurcafé wordt gehouden op donderdagavond 24 februari van 20.00 – 22.00 uur in ’t Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 te Mijdrecht. Deelname is gratis en verloopt volgens de geldende coronamaatregelen voor horecagelegenheden.

Cultuurcafé vindt met enige regelmaat plaats, telkens met andere gasten en thema’s. Tot kijk bij Cultuurcafé! Voor meer informatie kunt u terecht op www.cultuurpuntrondevenen.nl.

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
donderdag 24 februari, 2022 20:00 22:00

Andere categorieën