Informatie

Voor Pieternel Osinga en Dick van Altena zijn country, bleugrass en folkmuziek de zuurstof van hun leven. Dit tweedelige concertprogramma is voor iedereen die zich daarin herkent.

Pieternel heeft een gevarieerd muzikaal programma samengesteld, waarin het rijke geluid van Nashville centraal staat. Ze speelt, met haar gitarist Leon Sibum, muziek van hedendaagse artiesten als Chris Stapleton, John Mayer en Lucius. Maar ook klassiekers uit het country-, folk- en bluegrass songbook. Dolly Parton, Miranda Lambert en Bonnie Raitt passeren zeker de revue.  Het is een feest van herkenning.

Het schouwburgpodium is voor Dick van Altena bekend terrein. Met de showreeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België (en blijft dat doen). Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie Arm om je schouder de theaters in. De titel van het programma is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.

Dick van Altena legt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van zijn bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente CD ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indrukwekkende country- en streektaaloeuvre van deze allround singer-songwriter die door fans als geniaal wordt omschreven.

Kosten

  • Ticket €22,50
  • CJP: €16.00

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
donderdag 20 januari, 2022 20:15 22:30