Informatie

Met de muzikale voorstelling Nachtlicht bereiden Mike Boddé (piano), Merel Vercammen (viool) en Sterre Konijn (zang) je alvast voor op een heerlijke nachtrust. Luister naar nachtmuziek in het schemerduister, nachtelijke jazz, improvisaties en natuurlijk ‘nocturnes’, de nachtmuziek uit de klassieke wereld.

Word je tijdens de voorstelling helemaal zen? Dat is volgens de makers precies de bedoeling. Zoals Mike Boddé het zelf zegt: ‘Bij deze voorstelling zou ik het eigenlijk een compliment vinden als mensen slaperig worden. Dus sit back and relax.’

En hij vervolgt: ‘Het is een concert, met muziek van Debussy, Fauré, Nina Hagen, Sterre Konijn, mijzelf, Saint Saens, Martin Fondse, Paul McCartney, Astor Piazzolla, Bartok, Chopin etc. Plus wat verhalen van mij over de dromen die ik bij tijd en wijle noteer. Er wordt geïmproviseerd, dus het is een nogal eclectisch programma.’

Kortom: beleef de nacht intens met Sterre, Merel en Mike. Beleef hun dromen en hun nachtmerries. Laat je meevoeren naar het moment waarop het onderbewuste spreekt, het moment dat creativiteit het licht vindt.
En hoe donker het ook wordt, de drie zorgen altijd dat er een vlammetje in de duisternis blijft branden, een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van het nachtlicht.

Een muziekvoorstelling over het onderbewuste.

 

Bijzonderheden

Reserveren is mogelijk vanaf 1 augustus.

Kosten

  • Ticket €20,00
  • CJP: €14.00

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
donderdag 23 september, 2021 20:15 22:30