Informatie

Knuffels en poppen weten meer dan je denkt. Eigenlijk is er maar weinig waarvan ze niet op de hoogte zijn. Ze kennen je dromen, geheimen en al die stiekeme plannen om snoep te pikken. Maar bij wie kun je terecht als ze wat mankeren? Waar vind je nog een poppendokter?

De poppendokter van poppentheater De Witte Pomp ontvangt kinderen in haar magische pop-up doktersatelier. Het is een geheimzinnige plek waar alles kan. Die dokter is wel een beetje een rare dame. Spannend? Alleen van het fijne soort hoor. Het is vooral betoverend. Want bij de poppendokter gaan waarzeggen en magie hand in hand met popcorn en popmuziek.

Bovendien heeft de poppendokter een missie: er zijn bijna geen poppendokters meer te vinden. En dat is een probleem. Want wie lapt al die leeggelopen, manke en gescheurde lievelinsgpoppen in de toekomst op? Zouden de kinderen daar misschien mee kunnen helpen?

Fantasie en vertrouwen
In een intieme setting gaan de kinderen tijdens deze mini-theatervoorstelling op reis in een wereld waar hun fantasie en vertrouwen een boost krijgen. Ze komen naar buiten met antwoorden op belangrijke vragen. En met belangrijke vragen die een antwoord verdienen.

Workshop
Om ook thuis de gelukshormoon-huishouding op peil te houden, maken de kinderen in de aansluitende workshop een eigen knuffeltalisman.

Bijzonderheden

De voorstelling vindt plaats in het kader van het Cultuurhuis op ’t Fort programma, een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Cultuurhuis Piet Mondriaan.

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 17 september, 2022
zaterdag 17 september, 2022
zaterdag 17 september, 2022
zaterdag 17 september, 2022
zaterdag 17 september, 2022
zaterdag 17 september, 2022

Meer evenementen van Cultuurhuis Abcoude

Zomertuin

De Zomertuin is dé culturele climax van het jaar, een cultureel festival met muziek, theater, beeldende kunst en...

zondag 23 juni, 2024