Informatie

Na het succes van Peter en De Wolf komt dit te gekke gezelschap met een nieuwe muziekvoorstelling!
Gijs en zijn muziekvrienden Japke en Ronald steken het sprookje De wolf en de zeven geitjes van de gebroeders Grimm in een swingend nieuw jasje. In deze vrolijke familievoorstelling gaat voor kinderen gecomponeerde klassieke muziek van onder andere Beethoven en Debussy hand in hand met door het trio nieuw geschreven kinderliedjes.
De wolf en de zeven geitjes vertelt het sprookje van moedergeit Greet die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat er een gevaarlijke wolf in het bos loopt. Maar wanneer moeder van huis vertrekt, ziet de wolf zijn kans schoon.

Over de makers:
Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden. Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal-leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren.
Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant. Hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.

Kosten

  • Ticket €11,00
  • CJP: €11.00

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zondag 12 december, 2021 15:30 16:30

Meer evenementen van Ab-Art