Informatie

Ondanks hoopvolle berichten en eerdere versoepelingen is een Feestweek 2021 op de manier zoals we dat willen en gewend zijn niet mogelijk. Na rijp beraad en overleg met horeca en de gemeente is de conclusie dat de recente versoepeling voor ééndaagse evenementen (met verplichte verkoop van tickets vooraf, coronatoegangsbewijzen en toegangscontroles) ons helaas niet verder helpt: onze activiteiten vinden overal en nergens in het dorp plaats, op locaties die niet goed zijn af te schermen en het van te voren aanmelden van deelnemers en bezoekers, coranatoegangsbewijzen en toegangscontroles staan diametraal tegenover de Feestweek zoals we die kennen en zouden willen: spontaniteit, elkaar toevallig ontmoeten, ter plekke besluiten om aan een evenement mee te doen en vooral met heel veel mensen genieten van de gezelligheid van ons dorp.

De conclusie is: onze activiteiten tijdens de Feestweek 2021 en kermis zijn afgelast. De Stichting Feestelijkheden Abcoude betreurt dat zeer, maar zal zodra dat kan weer gaan doen waar ze goed in is: het zorgen voor verbinding met een feestelijk tintje! Ondertussen wensen we iedereen sterkte in deze lastige tijden, waarin ogenschijnlijk “normale” dingen voorlopig niet mogelijk zijn. Wij wensen jullie: houd vol en blijf gezond. Voor het overige: wees gerust, we komen terug

Voor de avondbezoekers van de Feestweek is er nog wel een beetje goed nieuws: De Eendracht en Koekenbier kijken samen met de gemeente naar een avondprogramma, met – bij beiden – maximaal 750 bezoekers per evenement, met ticketverkoop vooraf, coronatoegangsbewijzen en toegangscontroles. Komende week volgen meer details via de social media van Koekenbier en De Eendracht.

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
dinsdag 24 augustus, 2021
woensdag 25 augustus, 2021
donderdag 26 augustus, 2021
dinsdag 27 juli, 2021
zaterdag 28 augustus, 2021