Informatie

Op 18 september 2020 was het precies 50 jaar geleden dat Jimi Hendrix zijn laatste adem uitblies. Tijd om hem en zijn weergaloze muziek te eren met een waardige hommage.
Dat gebeurt door Erwin van Ligten Band met een topbezetting: de crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld. De band staat onder leiding van meestergitarist Erwin van Ligten, één van Nederlands beste gitaristen. Erwin werkte onder meer met The Alessi Brothers, Barry Hay, Frédérique Spigt, Jan Akkerman, Herman Brood, Mathilde Santing, Brigitte Kaandorp, Micheline van Hautem en vele anderen.

Gitarist en singer-songwriter Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als één van de meest invloedrijke gitaristen en performers van de twintigste eeuw. The Jimi Hendrix Re-Experience is een directe verwijzing naar de naam van de band waarmee Hendrix optrad: The Jimi Hendrix Experience.
Elk optreden van The Jimi Hendrix Re-Experience zal verrijkt worden door gastoptredens van grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. Bij ons is niemand minder dan gitarist Eric Vaarzon Morel de special guest.

The Jimi Hendrix Re-Experience is geen tribute act of imitatie. Erwin van Ligten vertolkt de nummers van Hendrix zoals alleen hij dat kan; met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. De show zit boordevol tijdloze klassiekers: Purple Haze, Hey Joe, Little Wing, All Along The Watchtower; ze komen allemaal voorbij. De muziek wordt aangevuld met fraaie achtergrondverhalen.

Gitaar en zang: Erwin van Ligten
Hammond en zang: Willem Swikker
Bas en zang: Lené te Voortwis
Drums en zang: Mats Voshol
Special guest: Eric Vaarzon Morel

The Jimi Hendrix Re-Experience: sluit je ogen en ervaar de legende opnieuw!

 

Bijzonderheden

Reserveren is mogelijk vanaf 1 augustus.

Kosten

  • Ticket €23,00
  • CJP: €16.00

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 20 november, 2021 20:15 22:30