Informatie

Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar toetsenist nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Deze nieuwe voorstelling van Ellen zal beslist weer even ontwapenend, fascinerend en verrassend zijn als de vorige drie try-outs waarop zij ons theater in de afgelopen jaren heeft getrakteerd. Laat u verrassen door Ellen’s nieuwe stappen op haar weg ‘van Theater Piet Mondriaan tot Carré.’

Kosten

  • Ticket €24,00
  • CJP: €17.00

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
vrijdag 3 december, 2021 20:00 22:30

Andere categorieën