Informatie

Zaterdag 21 mei 2022 wordt voor de zevende keer het succesvolle Korenfestival “BeKOORlijk Abcoude” gehouden in de Dorpskerk in Abcoude.

Deze keer zal het in iets afgeslankte vorm zijn vanwege de gedwongen rustpauze die alle koren hebben moeten nemen de afgelopen twee jaar en vanwege de onzekerheid wat betreft toekomstige regelgeving. Maar bijna alle koren die zich in 2020 hadden opgegeven zijn weer op de been en willen dolgraag zingen in onze dorpskerk met haar prachtige akoestiek!

Dat zijn achttien koren uit de hele regio, waaronder een nieuw jongerenkoor uit Amsterdam, opgericht door een van onze dorpsgenoten. Maar ook zal er weer een swingend seniorenkoor te horen zijn, evenals een Hongaars en een Grieks koor!Ieder koor heeft haar eigen repertoire en haar eigen wijze van optreden en zingen.

De kerk is de hele dag vrij toegankelijk. U kunt in- en uitlopen, zoals u wilt. Het programma zal te zijner tijd gepubliceerd staan op Facebook (bekoorlijk abcoude) en ook op creatoonkoor.blogspot.com. Tussendoor kunt u altijd even de benen strekken en een atelier van een van Abcoudes kunstenaars bezoeken die dat weekend ook open zullen zijn.

U bent van harte welkom!

Zet het alvast in uw agenda: 21 mei 2022  korenfestival BeKOORlijk Abcoude. Opening om 10:00 uur. Einde ongeveer 16:00 uur.

Bijzonderheden

DOELGROEP: het spreekt vanzelf dat iedereen welkom is! Jong tot oud mag meegenieten van de koorklanken.

Kosten

TOEGANG: gratis. Een vrijwillige bijdrage zal zeker gewaardeerd worden. Er staat een bus bij de uitgang van de kerk.

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 21 mei, 2022 10:00 16:00