Informatie

“Ik laat mensen graag ervaren hoe fijn het is jezelf vrij te geven en zonder plan vanuit je eigen natuur de steen en jezelf verder te ont-dekken”

In een ongedwongen sfeer word je uitgenodigd vanuit vertrouwen en intuïtie te beeldhouwen. Niet het beeld, maar het natuurlijk proces en plezier van creëren staan centraal.

Je kunt deze dag heerlijk experimenteren met speksteen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en jezelf over te geven aan het proces. Met het boren van een gat word je uitgenodigd je aandacht voor de buitenkant van de steen te verplaatsen naar de binnenkant. Daarmee wordt een innerlijke reis gestart. Je maakt ruimte in de steen en in jezelf, waardoor zich andere vormen aandienen en je waarneming verandert.

Je kunt in één (mid)dag een beeld maken of verder werken aan een grotere steen. De data van de workshops staan in het overzicht hieronder. Je kunt je individueel en per workshop inschrijven. Ervaring is niet nodig. Deze workshop biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in eigen creativiteit. Er wordt gebeeldhouwd in het knusse atelier en als het weer het toelaat, zijn we heerlijk buiten in de tuin.

Kosten

Middagworkshop: 13.30 uur – 17.30 uur
65 euro – incl. speksteen en sokkel
55 euro – eigen steen

Dagworkshop incl. lunch: 10.00 uur – 16.30 uur
98 euro – incl. speksteen en sokkel
88 euro – eigen steen

Aanmelden