Informatie

Voor beginners worden de lessen altijd herkenbaar gehouden. Kinderen leren liedjes spelen die ze kennen van school of televisie, maar de liedjes worden meteen in verband gebracht met de notenbalk en ritmes. Al bij de eerste lessen spelen kinderen leuke melodieën zodat ze zelf resultaat zien en gemotiveerd blijven.

Niemand is te oud om met muziek te beginnen; volwassenen zullen merken dat piano spelen een heel goede start is voor een muzikale hobby. Uit ervaringen blijkt dat een gecombineerde les van ouder en kind voor beiden veel speelplezier geeft.

Diegenen die al eerder les gehad hebben kunnen hun techniek verbeteren en meer leren over de wereld van klassieke muziek. Er is genoeg te leren en te weten over pianomuziek om een leven lang van te genieten.
U kunt beginnen met 10 proeflessen.

Programma

Zie website

Kosten

Tarieven vindt u op de website

Aanmelden

Een inschrijfformulier vindt u op de website

Meer 'Workshops & Cursussen' van Muziekschool De Regenboog

Oriëntatieles

Kiezen welk instrument je zou willen bespelen of toch wilt gaan zingen is geen kleinigheid. Daarom bieden wij de...

Zangles

Zingen is de oervorm van muziek maken. Het hele lichaam vormt het instrument en ademhalen brengt het in beweging. Ieder...

Gitaarles

Gitaarles kun je onderscheiden in akoestisch en elektrisch gitaar. Op muziekschool de Regenboog wordt er les gegeven in...

Blokfluitles

Wie kent dit instrument niet? Vaak is de blokfluit het eerste instrument waar je als kind mee in aanraking komt....

Muziek voor kleuters

Alle kleuters zijn muzikanten. Ze doen niets liever dan zingen, dansen en spelen. Naast zingen en spelen op kleine...