Informatie

Op zaterdagavond 17 december vindt in de Janskerk, Janskerkplein 1 te Mijdrecht een bijzonder kerstconcert plaats, een Kerstconcert voor iedereen. De toegang is gratis.

Musici, zangers en presentatie
Vanaf 19.30 uur wordt u welkom geheten door de WinterWonderBand met hun vrolijke muziek van moderne kerstliedjes. Vervolgens worden in de Janskerk, met zijn mooie akoestiek, bekende en onbekende kerstliederen gezongen door het ROM-koor, Het Regiokoor De Ronde Venen en Greetje de Haan. Sfeervolle, prachtige klassieke muziek wordt gespeeld door het duo Irina Parfenova (piano) en Suzanne Arends (fluit) en door Aimée van Delden (harp). Het geheel wordt gepresenteerd door De Kerstmissen. Zij weten als geen ander de kerstsfeer te raken met hun zang en samenzang met iedereen.

Het Kerstconcert is een initiatief van Cultuurpunt Ronde Venen. Kijk voor het programma van het Kerstconcert op: www.cultuurpuntrondevenen.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@cultuurpuntrondevenen.nl

Bijzonderheden

Vervoer naar het Kerstconcert
Om dit concert ook toegankelijk te maken voor Rondeveense inwoners die niet in staat zijn om op eigen gelegenheid naar de Janskerk te komen, hebben de chauffeurs van AutoMaatje aangeboden om inwoners uit De Ronde Venen (m.u.v. Abcoude en Baambrugge, hiervoor gelden andere tarieven) tegen een geringe vergoeding van en naar het concert te rijden. De vergoeding (contant met de chauffeur af te rekenen) is €2,50 voor een enkele reis, €5,00 voor een retour. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan, voor vrijdag 16 december 2022, contact op met Servicepunt De Ronde Venen voor op 0297-587600. U wordt gevraagd uw gegevens achter te laten en daags voor het concert wordt u dan gebeld met de naam van de chauffeur die u komt ophalen.

Kosten

Gratis

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 17 december, 2022