Informatie

Wat fijn dat je interesse hebt in onze zang- of danslessen. Dat is ook niet zo raar want zingen en dansen is het leukste dat er is, goed voor je ontwikkeling en ook nog eens heel gezond.
Dansen bij Kunst Rond de Venen betekent dansen en zingen met veel plezier, persoonlijke aandacht voor iedere leerling, goed onderwijs met een duidelijke leerlijn en vooral veel genieten!

Speciaal voor alle liefhebbers hebben we dit seizoen een heel inspirerend aanbod. Naast de kleuterlessen en de balletlessen starten we dit jaar een demoteam voor tieners. Deze dansers ontwikkelen een sterke klassiek basis, dansen choreografie├źn in verschillende stijlen en doen mee aan wedstrijden. Voor de iets jongere kinderen die erg gemotiveerd zijn bestaat sinds afgelopen jaar ook de mogelijkheid om na een proefles een tweede balletles te volgen in een niveau hoger.

Zang en dans zijn uitvoerende kunsten. Daarom wordt er bij KRDV veel opgetreden en gepresenteerd.
Alle leerlingen treden jaarlijks meerdere keren op; tijdens de Najaarsmarkt in Wilnis, de kerstvoorstelling tijdens de feestdagen, het straattheaterfestival in Mijdrecht en jaarlijks de grote eindvoorstelling in een theater. Daarnaast organiseren wij open lessen waarbij familie en vrienden welkom zijn om een kijkje te nemen in de les.

Heb je zin gekregen om ook eens mee te komen dansen en zingen?
Neem dan contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Tot ziens in lessen!
Karin Dieters