Informatie

Onder de bedrijfsnaam IntoTuition maakt Marjolein Berger-Vos (1966) prachtige beelden van diverse steensoorten, o.a. speksteen, albast en serpentijn. Marjolein werkt graag met witte albast. Licht en ruimte spelen bij deze beelden een centrale rol.

Tijdens het beeldhouwen laat zij zich leiden door de vorm en structuur van de steen. Delen van de steen worden ruw gelaten. Door tevens de steen uit te hollen, krijgt de steen een extra dimensie, waarbij onder invloed van licht een prachtig contrast ontstaat. Haar intuïtieve manier van werken leidt tot verrassende vormen, gekenmerkt door harmonie en eenvoud. Tijdens het beeldhouwproces vormt zich bij elk beeld een eigen verhaal. Als het beeld helemaal klaar is, vertelt Marjolein dat verhaal in de vorm van een gedicht.

Marjolein kan ook beelden in opdracht maken. Een beeld is een uniek en persoonlijk cadeau voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. In overleg kunt u een steen uitkiezen, waarmee Marjolein aan het werk gaat. Alleen als het eindresultaat geheel naar wens is, beslist u tot aanschaf over te gaan.