Informatie

In samenwerking met Optisport De Ronde Venen organiseert Team Sportservice De Ronde Venen een zwemdag voor mensen met een beperking.

Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 10.00 uur is het bad enkel voor mensen met een beperking beschikbaar. Om 10.30 uur staat er een workshop aquarobics op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk en gevarieerd bewegen in het water is!

Samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. In verband met corona is het aantal plaatsen beperkt.

Aanmelden kan tot en met 22 december via de website :
https://jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/evenementen/aangepast-sporten/aangepaste-zwemdag-24-12-2020/

Bijzonderheden

Uniek Sporten
Mensen met een beperking die wonen in De Ronde Venen en geen idee hebben waar ze kunnen sporten of bewegen, kunnen terecht op het online platform www.unieksporten.nl. Per gemeente is het aanbod gebundeld.

Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met buurtsportcoach Elzemieke van Empel via evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan met Elzemieke contact worden opgenomen.

Aanmelden