Informatie

Wat kinderen het liefste van je willen als ouder is aandacht en gezien worden. Voor ons ouders is dit best uitdagend. We hebben zo ook onze eigen wensen en behoeften. En soms zijn we druk en gestresst. Ook zijn we bezig met onze kinderen te leren hoe we met elkaar omgaan in onze cultuur. Al balancerend en soms struikelend begeleiden we onze kinderen naar zelfstandigheid.

In deze zoom workshop onderzoeken we hoe we mindful kunnen zijn in ons ouderschap. Dat betekent dat je aandachtig bent naar je kind en aandachtig bent naar jezelf. We doen oefeningen vanuit mindfulness die rust kunnen brengen in jezelf en oefeningen die je kunt inzetten in het contact met je kind. Zo oefenen we vaardigheden en onderzoeken we vragen om de balanceer-act zo goed mogelijk uit te voeren.

Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

Bijzonderheden

Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.

Ouders gezocht! Ouders Lokaal is op zoek naar moeders die het team van Mama Lokaal Abcoude en Mijdrecht willen versterken. Mail info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent. Ook ideeën zijn welkom!