Informatie

Het lijkt vakantie en het is niet vakantie…je kind doet ook net of het vakantie is en jij bent druk om alles te organiseren. Schoolprogramma’s activeren, motiveren om wel aan te kleden en …

Het is voor de kinderen een hele grote verandering en voor jou als ouder ook. Hoe ga je hier mee om, want tenslotte hebben we dit allemaal nog nooit meegemaakt. Wat is handig om wel of niet te doen en hoe doen andere ouders dit? In haar online huiswerkklas heeft Karin veel kinderen opgevangen de afgelopen tijd. Zij deelt graag haar bevindingen hoe jij als ouder op deze uitzonderlijke situatie kunt inspelen. Ook is er ruimte voor vragen en eventuele zorgen. Karin zal daar zoveel mogelijk antwoord op geven.

Deze Zoom-Workshop wordt begeleid door Karin Loogman. Karin heeft ervaring als docent, begeleidt kinderen bij hun huiswerk en heeft zelf drie pubers in huis.
Ze weet hoe gefrustreerd kinderen en ouders van huiswerk kunnen raken. Ze deelt graag haar kennis en ervaring tijdens deze workshop.

Over Zoom
Met Zoom kun je met elkaar in groepsverband videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop of meeting’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Het is een mooi alternatief voor het echte fysieke contact.

Bijzonderheden

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 10 deelnemers. Wij zullen een tweede avond organiseren als de animo groter is. Aanmelden via de website!

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
maandag 30 maart, 2020 20:00 21:30

Meer 'activiteiten' van Ouders Lokaal De Ronde Venen