Informatie

De zomervakantie komt eraan. Zit er een vakantie dit jaar niet voor je in of ga je misschien maar even weg. In de vakantiepakketten vind je inspiratie om urenlang lekker bezig zijn met en in de natuur in je buurt. De pakketten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Het Woudreus Zomer pakket is gevuld met meer dan 30 Woudreus activiteiten die je thuis of in de buurt kunt doen. In het pakket zitten opdrachtkaarten met duidelijke uitleg en handige spullen voor een aantal activiteiten. Wat kun je allemaal doen? Maak een katapult, een parachute, een modder monster en een zonnewijzer. Kerf een stok, vilt een armband, wordt nat in de regen en doe een slakkenrace. En nog veel meer.
Je betaalt € 7,50 voor een zomer vol plezier.

Vind je het ook leuk om slootje te poeren en te ontdekken wat er zwemt en groeit in de sloot in jouw buurt? Leen dan Het Woudreus sloot pakket. Voor een borg van € 7,50 neem je een eigen schepnet, emmer, zoekkaart en loeppotje mee. Na de zomer zien we het slootjes pakket graag weer terug.

Je kunt de beide vakantiepakketpakketten voor 6 juli reserveren bij De Woudreus op www.dewoudreus.nl Vis niet naast het net want op=op.

Bijzonderheden

Je kunt de beide vakantiepakketpakketten voor 6 juli reserveren bij De Woudreus op www.dewoudreus.nl Vis niet naast het net want op=op.

Kosten

7,50 per pakket

Andere categorieën