Informatie

Wonen in De Ronde Venen betekent wonen in een unieke omgeving! O.a. de Vinkeveense Plassen bieden een fantastische mogelijkheid om te genieten van de natuur, sporten in de buitenlucht, nieuwe vrienden te maken – kortom: heel veel verantwoord plezier te hebben. Hoe? Kom naar de introductiedagen van de zeilschool en ervaar wat het is om te leren zeilen of surfen. Ben je tussen de zes en achttien jaar oud en heb je je zwemdiploma A? Dan ben je van harte welkom!
Maak een keuze uit een ochtend- of middag dagdeel en schrijf je voor de les voor jouw leeftijd: Optimist (t/m 12 jaar) of Surfen (vanaf 12 jaar). Onder leiding van enthousiaste zeilinstructeurs ga je de eerste beginselen van het zeilen leren en heerlijk het water op.

Vanwege de maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen, gelden er een aantal maatregelen. Zo mogen ouders niet het terrein op, de kinderen worden vanaf de parkeerplaats persoonlijk opgehaald door de zeilinstructeur. Eén kind per boot en minstens 1,5 meter afstand. Bovendien staat het desinfectiemiddel klaar op de steiger.

Kom je ook kennismaken met de zeilschool en uitproberen of zeilen iets voor jou is? Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt!

Kosten

De introductielessen duren 3 uur en kosten € 20,-.