Informatie

Atelier de Kromme Mijdrecht organiseert een workshop Beelden Boetseren in haar atelier.
Daarmee treedt het AKM enigszins buiten het vaste programma dat normaliter twee-dimensionale kunst betreft: tekenen en schilderen.
De workshop omvat twee lessen van elk twee uur en wordt gegeven op 2 zaterdagochtenden van 9.00 tot 11.00 uur. De lessen worden gegeven door Angelique Streefkerk van Lique’s Creations & More.

Bijzonderheden

Powertex
Naast schilderen is het beelden van klei maken de grote passie van Angelique Streefkerk. Zij maakt haar beelden van Powertex klei, een zelf-hardende klei, die zij zelf maakt. Wanneer de klei is uitgehard, is het werkstuk zelfs geschikt om buiten neer te zetten.
In deze workshop zal het boetseren van een uiltje het uitgangspunt zijn.
Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.
Je maakt een uiltje, op hoge poten, dat op een stenen sokkel is gemonteerd.
Laag voor laag bouw jij je creatie op en na de tweede ochtend heb je een mooi, eigen gemaakt kunstwerkje.
Je wordt geadviseerd een schort en kleding aan te trekken, waar klei en verf op mogen komen. Neem de tweede zaterdag een klein, hoog doosje mee waarin het beeldje meegenomen kan worden.

Programma

nvt

Kosten

De complete workshop kost € 20 per persoon.
De deelnamekosten dienen vooraf te worden overgemaakt op rekening NL98 INGB 0000 7685 33, ten name van Atelier de Kromme Mijdrecht, onder vermelding van naam deelnemer en vermelding ‘Workshop Powertex’.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze workshop, meldt je dan aan via een email aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl of via het contactformulier op www.atelierdekrommemijdrecht.nl.