Informatie

Deze workshop maakt je meer bewust van je eigen bedding en wat het van je vraagt om vanuit je bedding te creƫren.

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we onderzoeken en ervaren wat het vrouw-zijn voor een ieder van ons betekent. Als we onze huidige overtuigingen en verwachtingen rond het vrouw-zijn van onszelf, van onze cultuur, van wat dan ook, tijdens deze dag wat kunnen loslaten, welk verlangen rond vrouw-zijn borrelt er dan in ons op? Het is de intentie om al beeldhouwend het contact met onze bedding te verdiepen en vandaaruit te ontdekken wat er wil ontstaan, met het beeld Bedding als inspiratie.

We starten met een meditatie om goed in ons lichaam te zijn en onze bedding te verkennen. Vervolgens maak je een eigen beeld van speksteen en worden alle stappen van het beeldhouwproces doorlopen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Al doende leer je een aantal basistechnieken voor het vormgeven en afwerken van je beeld. Ervaring is niet nodig.

Je kunt deze dag heerlijk experimenteren! Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en jezelf over te geven aan het proces. Met het boren van een gat word je uitgenodigd je aandacht voor de buitenkant van de steen te verplaatsen naar de binnenkant. Daarmee wordt een innerlijke reis gestart, waardoor gedurende het proces de intentie steeds dieper kan worden gevoeld. Je maakt ruimte in de steen en in jezelf, waardoor zich andere vormen aandienen en je waarneming verandert.

Maak contact met je innerlijk weten, nauw verbonden met jouw bedding en laat je energie van vrouw-zijn stromen!

inclusief heerlijke, vegetarische lunch met eigengemaakte soep, salades en vers brood. We sluiten af met een expositie van de beelden en een borrel.

Kosten

De bijdrage voor deze workshop is 120 euro (incl. 21% BTW). Inbegrepen zijn begeleiding, speksteen, houten sokkel, benodigd materiaal, gebruik van gereedschap, koffie/thee, lunch, borrel en een fotoreportage. De workshop vindt plaats bij IntoTuition in Mijdrecht.

Aanmelden

Aanmelden en meer informatie via de website.

Aanmelden