Informatie

De Valk is een gaffelgetuigde kielboot met een lengte van 6,5 meter. In de boot vaar je met vier deelnemers en een instructeur. De Valk is een prima boot voor de beginnende en gevorderde zeiler. De instructeur kan je snel persoonlijke feedback geven of een opdracht voordoen. Wanneer het "fout" dreigt te gaan, kan de instructeur makkelijk corrigeren en je het "goede" leren. Natuurlijk is er tussen de lessen genoeg tijd voor een lolletje. De Kielboot is een goede cursus om snel je zeilvaardigheden te verbeteren.

Tijdens de zeillessen in de kielboot wordt er gewerkt aan de eisen die behoren tot de CWO diploma's kielboot.

Bijzonderheden

Voor de weekendcursus Valk kan je je alleen inschrijven of met anderen. Bij deze cursus delen wij maximaal 4 deelnemers per boot/instructeur in. De lessen starten om 10:00 uur en eindigen om 17:00 uur.

Valk (dagcursus)
Zeilen in een valk, verblijf ‘dagcursus’ bij Zeilschool Vinkeveen. Dit betekent, dat je 's ochtends om 09:30 uur komt zeilen, je eigen lunchpakketje meeneemt en 's middags om 17:00 uur weer naar huis gaat. Er zijn geen avondprogramma's en op de laatste cursusdag is de diploma uitreiking.

Kosten

vanaf 185 euro

Andere categorieën