Informatie

In de Angstelborgh begint het leven langzaam weer op te krabbelen. Kort geleden hadden we een aantal koffiedrinkochtenden waar aanvankelijk aarzelend op gereageerd werd. Na een PR-bericht in de krant werden het er meer. En nu worden de koffie- (of thee-) ochtenden weer redelijk bezocht. We hebben plaats voor maximaal 12 personen en u hoeft niet vooraf te reserveren. We zijn elke woensdag-, donderdag- vrijdag- en zaterdagochtend open van 10.00 tot 12.00 uur.

Handwerken was een klein groepje dus die zijn alweer een tijdje geleden aan het handwerken geslagen op maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Komt u ook handwerken? Wel zo gezellig!

Toen kwamen de biljarters er weer bij, die weer een hoop vrolijkheid en esprit brachten. Op woensdag- en vrijdagmiddag om 13.30 tot 17.00 uur zijn zij er.

De zondaggroep was er eigenlijk ook wel weer helemaal klaar voor, maar wel enigszins aangepast van 14.30 tot 17.00 uur en er mag (nog) geen kaartspel gespeeld worden. Zij startten afgelopen zondag 12 juli. Ook hiervoor geldt: u bent van harte welkom maar vol is vol. Het is misschien handig om even van tevoren te bellen om te vragen hoe druk het si en of er nog plek is? Telefoonnummer 0294-284824.

Tenslotte kan het u niet ontgaan zijn dat het KOOT ontbijtje weer van start gaat op donderdagochtend 6 augustus van 9.00 tot 10.00 uur en aansluitend kunt u de opgedane calorieën verbranden met een wandeling met de wandelgroep van Toos van 10.00 tot 11.00 uur.

Uiteraard gelden voor alle activiteiten de belangrijkste RIVM maatregelen: 1½ meter afstand van elkaar houden en bij binnenkomst uw handen desinfecteren met bij ons aanwezige desinfectiegel.

Wij hebben nu een vooringang en achteruitgang. Op de deuren staat aangegeven wat de voor- en wat de achteruitgang is. Er is slechts 1 (invaliden) toilet te gebruiken.

Let wel: Het is ook uw verantwoordelijkheid dat we open kunnen blijven, dus houdt ook u zich strak aan de maatrgelen die zijn vastgesteld door het RIVM en maak van onze vrijwilligers alstublieft geen politieagent die u op deze regels moet wijzen.

Namens het Abcoude team van Tympaan-De Baat heten wij u weer van harte welkom! Angstelborgh, Dorpszicht 22 te Abcoude, tel 0294-284824. Informatie kunt u inwinnen bij de Sociaal Cultureel werker van Tympaan-De Baat: Annemarie Keja (via bovenstaand telefoonnummer of via mail a.keja@stdb.nl.

Bijzonderheden

Kijk op de website www.tympaan-debaat.nl voor de actuele openingstijden.