Informatie

Ga je mee op Trick-or-treat? In opvolging van de Paaseier- en Berenjacht eerder dit jaar organiseert Ouders Lokaal met Halloween een Trick-or-treat speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Een super leuke Corona-proef activiteit! De kinderen verkleden zich voor de trick-or-treat, nemen een mandje of tasje mee en trekken van deur tot deur door de wijk om snoep en lekkers te verzamelen.

Meedoen aan de Trick-or-treat is simpel: meld je nu aan via de website ouderslokaal.nl en maak op zaterdag 31 oktober aanstaande (vanaf 16:00 – 20:00 uur) kenbaar dat je meedoet bijvoorbeeld middels een Halloween versiering aan je voordeur of in je voortuin. Kinderen kunnen verkleed tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de trick-or-treat adressen en snoep (of andere treats) verzamelen. Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze wandeling.

Bijzonderheden

Mogen de kinderen bij jou langskomen? We hebben voor De Ronde Venen speciaal een systeem opgezet via googledocs op http://ouderslokaal.nl/start/. Hier kun je aangeven dat de kinderen bij je langs mogen komen en de kinderen/ouders kunnen op hun beurt weer precies zien wie meedoet in hun wijk/dorp. Wij wensen alle kinderen en ouders alvast heel veel ‘griezel’ plezier!