Informatie

Iedere eerste vrijdag van de maand kunt u onder het genot van een kopje thee creatief bezig zijn bij Tympaan-De Baat in de Trekvogel. Bij Thee & Tekenen gaat het om elkaar ontmoeten en met elkaar tekenen of schilderen. Met je eigen spullen ga je zelfstandig aan de slag onder begeleiding van Margit Rechtuijt. Het gaat hierbij om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Laagdrempelig en vrijblijvend. Er wordt geen les gegeven. Er is (beperkt) materiaal aanwezig.

Bijzonderheden

Zou je wel willen tekenen, maar durf je niet zo goed? Of heb je vroeger wel getekend, maar maak je er nu geen tijd meer voor? Laat je je ook graag inspireren door mooie tekeningen en illustraties op Pinterest of Instagram? Bij ‘Thee & Tekenen’ kun je op een gezellige en ontspannen manier creatief aan de slag, terwijl je anderen ontmoet met wie je dezelfde interesse deelt. Oefenen met handletteren of in je bullet journal werken kan natuurlijk ook. Een gezellige ochtend voor jong en oud! ‘Thee & Tekenen’ wordt georganiseerd door Tympaan-De Baat en begeleid door Margit Rechtuijt. Samen tekenen verbindt jong en oud, beginners en meer geoefende tekenaars. Samen tekenen helpt je vaak even te ontspannen. En iedereen kan tekenen!

Kosten

Thee & Tekenen kost € 3,50 per keer, inclusief thee (of koffie).

Aanmelden

Aanmelden is prettig maar niet verplicht. Voor meer informatie of aanmelden: Marianne White, m.white@stdb.nl of info@studiospring.nu.