Informatie

Misschien is er op school of thuis niet voldoende tijd om eens rustig te gaan zitten om een surprises te maken of misschien is er onvoldoende inspiratie en weet men niet hoe te beginnen. Kom dan naar de Broedplaats voor hulp!

Sinterklaas Surprise maken:
De Bibliotheek Vinkeveen, de Broedplaats Vinkeveen en het Repair Café Vinkeveen organiseren deze knutselmiddag. Bedoeling is dat iedereen (jong en oud) die een Sinterklaas surprise wil maken, maar niet precies weet hoe dat aan te pakken, hierbij advies krijgt van onze vrijwilligers (ervaren knutselaars).
De middagen zijn gratis en er is ook een voorraadje gratis knutselmateriaal aanwezig zodat men direct kan beginnen. De deelnemers zullen natuurlijk wel zelf hun eigen surprise moeten maken.
Vrijwilligers van de Broedplaats, de bibliotheek en het Repair Café Vinkeveen zijn aanwezig om de knutselaars met raad en daad bij te staan.

Sinterklaasgedichten maken:
Maar ook als het sinterklaasgedicht niet wil vlotten kan men op deze middagen terecht. Er zijn vrijwilligers die “vastgelopen” dichters weer op weg willen helpen.