Informatie

Per woensdag 6 mei gaat het Servicepunt open voor afspraken met inwoners. Iedereen die dat wil kan een afspraak maken om persoonlijk bij ons langs te komen zodat wij kunnen helpen met hun vraag.

Het Servicepunt is er voor alle inwoners uit De Ronde Venen die een vraag, probleem of een zorg hebben, een brief niet begrijpen, hulp nodig hebben bij het invullen of aanvragen van iets, enz. Veel inwoners van De Ronde Venen hebben ons hierbij nodig, en wij willen er voor deze inwoners zijn. Daarin is de visie van het Servicepunt in al die jaren niet veranderd. Maar de wijze waaróp we er voor de inwoners kunnen zijn is de afgelopen maand wel drastisch veranderd. Op afstand bleven we onze diensten voortzetten: telefonisch en via de mail, maar we merkten dat veel minder inwoners vragen aan ons stelden. Het is niet alleen jammer voor deze inwoners dat ze ons niet meer zo makkelijk om steun kunnen vragen, maar ook zorgelijk: gaan er ondertussen geen grote problemen opstapelen…?

Daarom is het per aanstaande woensdag 6 mei ook mogelijk om een afspraak te maken om persoonlijk bij het Servicepunt langs te komen. Persoonlijke afspraken zijn elke dag van de week mogelijk in Abcoude, Mijdrecht en Wilnis. Ook is er in Wilnis een computer beschikbaar waar inwoners zelfstandig gebruik van kunnen maken. Ook hiervoor moet van te voren een afspraak gemaakt worden.

Wilt u een persoonlijke afspraak met een medewerker van het Servicepunt, of gebruik maken van de gastencomputer? Bel dan naar 0297-587600.