Informatie

Bridgeliefhebbers opgelet : vandaag organiseert Lionsclub Mijdrecht-Wilnis alweer voor de elfde keer de Lions Running Bridgedrive. In het centrum van Mijdrecht openen tien horecagelegenheden hun deuren om spannende bridgewedstrijden te faciliteren. Waarom het een running bridgedrive heet? Omdat de bridgeparen iedere ronde op een andere locatie spelen! De locaties liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Door de wisselende locaties én de uitdagende tegenspelers is de Lions Running Bridgedrive ieder jaar weer een groot succes. De Lions leiden het evenement in goede banen en fungeren als gastheer op de diverse locaties. En het belangrijkste: de opbrengst van de dag gaat naar het Inloophuis ‘t Anker.

Tussen 09:45 en 10:15 kunnen deelnemers zich aanmelden bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. Na de opening verspreiden de spelers zich door het centrum om de bridge-uitdagingen aan te gaan. Dit jaar zijn de locaties: Rendez Vous, la Farola, Lunchroom Tof, Chinees restaurant Lotus Corner, iSushi Restaurant, Lunchroom Arabille, Il-gusto Ristorante, MoYi Cafetaria sushi & meer, Restaurant Burgerlijk en De Ijssalon. Na de derde ronde wordt er een heerlijke lunch geserveerd in de gelegenheid waar de bridgeparen op dat moment zijn. Er wordt gespeeld tot ongeveer 16:15 uur, waarna de prijsuitreiking en de afsluiting plaatsvinden in Chinees restaurant Lotus Corner.

Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld; de uitslag wordt berekend door de computer. Het winnende paar ontvangt niet alleen de welbekende Lions Wisselbeker, maar ook een bijzondere hoofdprijs!

______

Bijzonderheden

De opbrengst van de dag is voor Inloophuis ’t Anker. ’t Anker heeft als doelstelling het ontplooien van activiteiten ten behoeve van diegenen die met kanker te maken hebben of krijgen, http://www.inloophuishetanker.nl/ . Meer informatie is verkrijgbaar bij Henny van Nieuwkerk : hennyvnieuwkerk@gmail.com of bij Willibrord Blom : whmblom@gmail.com
_______________________________________________________________

Kosten

Het inschrijfgeld is €55,- per paar, inclusief een smakelijke lunch en een kopje koffie.