Informatie

Jij doet toch ook mee? Toer Trimclub De Merel organiseert de 41e editie van dit gezellige hardloopevenement. Iedereen is van harte welkom bij deze winterse loop!

Afstanden
De PK Sport Bosdijkloop heeft voor alle lopers een geschikte afstand. Voor de beginnende loper is er de 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen. De gevorderde lopers kunnen zich inschrijven voor de 10-kilometerloop of voor de halve marathon (deelname vanaf 16 jaar), beiden door het buitengebied van Vinkeveen. Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten. Ook is er een jeugdloop van 1 kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar. Start en finish zijn bij sporthal De Boei. In de sporthal zijn kleedruimten, douches, foyer met horecafaciliteiten, tasseninname en EHBO aanwezig.

Bijzonderheden

Verkeersplan en parkeren

Het doorgaande verkeer zal op zondag 17 februari verkeershinder kunnen ondervinden tussen 10:00 en 14:30 uur op de Kerklaan-Roerdompstraat-Plevierenlaan en tussen 12:00 en 14:00 uur op de Demmerik. De Roerdompstraat (start- en finishlocatie) is vanaf 10:00 tot 14:30 uur voor alle verkeer afgesloten. De buslijnen 126 en 130 zullen tot 14:30 uur rijden via de N212, de N201, afrit Vinkeveen nemen en dan via de bushalte bij het viaduct de route verder vervolgen. Parkeermogelijkheden zijn er vanaf de N201 op het Kloosterplein (Herenweg) en achter sporthal De Boei (Tuinderslaantje) en vanaf de N212 bij het winkelcentrum Zuiderwaard (Plevierenlaan).

Aanmelden

Meer 'Sport en Bewegen' workshops & cursussen