Informatie

Pieternel heeft een gevarieerd muzikaal programma samengesteld, waarin het rijke geluid van Nashville centraal staat. Ze speelt, met haar gitarist Leon Sibum, muziek van hedendaagse artiesten als Chris Stapleton, John Mayer en Lucius. Maar ook klassiekers uit het country-, folk- en bluegrass songbook. Dolly Parton, Miranda Lambert en Bonnie Raitt passeren zeker de revue. Het is een feest van herkenning.

Dick van Altena
Het schouwburgpodium is voor Dick van Altena bekend terrein. Met de showreeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België (en blijft dat doen). Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie Arm om je schouder de theaters in. De titel van het programma is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.

Dick van Altena legt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van zijn bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente CD ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indrukwekkende country- en streektaaloeuvre van deze allround singer-songwriter die door fans als geniaal wordt omschreven.

Kosten

€22.50 | CJP €16.00
Reserveren via de website