Informatie

'De Beer' is een klassieker van Anton Tsjechov, één van de grootste schrijvers uit de literatuurgeschiedenis. Dit stuk wordt in een nieuw jasje gestoken door twee jonge getalenteerde acteurs Julia van der Vlugt en Jurriën Remkes. Zij spelen een ontmoeting tussen twee gekwetste zielen, er ontstaat een spannende strijd waarin ze elkaar op onverwachte wijze toch weten te vinden.

Bijzonderheden

Sinds juni 2017 bestaat Koffiehuis de Goede Morgen. Je vindt ons aan de Vinkeveense Plassen, halverwege Abcoude en Vinkeveen, op Camping de Tachtig Morgen. Ons ‘thuis-naast-thuis’. Een kletspraatje, krantje, of dat eerste hapje appeltaart: het zijn kleine geluksmomentjes die we afbakken en uitserveren. Het ligt in een rustige, natuurlijke en bijna kneuterige omgeving. We vergeten eventjes wat er de rest van de dag nog aan je trekt, met een goeie kop koffie en een lekker stuk zelfgemaakte taart voor je neus. De tuin heeft als blikvanger een ruïne van een oud boerderijtje, waar een gezellige picknickplek in is gemaakt. Een prachtige aanvulling op de lichte, moderne architectuur van het koffiehuis.

We hebben de meest bijzondere bediening. Onze vaste collega’s komen van, en laten zich vaak inspireren door, andere culturen. Deze mooie mix komt samen in ons koffiehuis en proef je vaak terug in onze taarten of specials. Daarnaast hebben we doordeweeks ook hulp in de keuken en in de bediening van ‘de dagbesteding’. Dit zijn een aantal jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zij hebben allemaal hun eigen talent waarmee ze prima uit de voeten kunnen binnen ons koffiehuis. Zo kletst bijvoorbeeld Koen honderduit tegen elke klant en kan hij erg goed bedienen. Jurre heeft een eigen ontworpen tosti op de lunchkaart gehad: ‘Tosti Jurre’, met mozzarella, tomaat, rode ui en basilicum (een bestseller). En als je geluk hebt, val je midden in een concert van onze zanger Dennis die ‘t koffiehuis entertaint met zijn mooie stem.

We zijn een plek waar alles een beetje anders gaat, of het misschien wat langer duurt dan bij een ander koffiehuis. Maar een ding is zeker: elke dag doen wij ons uiterste best om onze gasten zo blij mogelijk te maken. Wij doen ons werk, wat bijna niet meer als werk voelt, met zoveel liefde, passie en plezier dat het enige wat onze klanten nog hoeven te doen is… genieten.

Kosten

Toegang 22.50 per persoon inclusief heerlijk huisgemaakt eten.

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
zondag 4 oktober, 2020 16:30 19:00

Meer 'Workshops & Cursussen' van Koffiehuis De Goede Morgen