Informatie

6e Zwem4daagse, georganiseerd door Zwem- en polovereniging De Amstel.
Groot, klein, dik of dun, iedereen is in de gelegenheid een zwemprestatie neer te zetten die je zelf denkt te halen. Je kunt kiezen welke afstand het beste bij je past: 250, 500 of 1000 meter (oftewel, 10, 20 of 40 banen) in het wedstrijdbad van het Veenweidebad te Mijdrecht en wel op vier (van de vijf ) avonden. Waarom je dat gaat doen? Gewoon, omdat het superleuk, supergezellig en supergezond is.
Zwem- en polovereniging De Amstel organiseert de Zwem4daagse met het doel mensen sportief aan het zwemmen te krijgen. Gewoon te ondervinden hoe leuk het kan zijn om van tijd tot tijd je baantjes te trekken of gewoon ontspannen in het water rond te spartelen. Dat kan op je eigen niveau, je hoeft beslist geen geoefend zwemmer te zijn. Meedoen aan de Zwem4daagse is een unieke kans om met het gezin sportief op pad te gaan.

Bijzonderheden

Als je als vader en/of moeder wat langer wilt zwemmen dan je kroost, hoef je je geen zorgen te maken. De kinderen kunnen zich weer met heel veel randactiviteiten in en om het bad vermaken, terwijl je zelf je afstand zwemt. Er zal zijn: ?cupcakes versieren, ? “lotuswonden” maken, ?schaken, ?kleurwedstrijd, ?grabbelton, ?limo, ?snoepkraam, ?schminken, ?poffertjes eten, ?onderwaterhockey met de brandweer van de Ronde Venen, ?supergroot springkussen, ?steltlopen, ?springstokken, ?skippyballen, ?1 wieler ?etsen , ?kanovaren, ?waterpoloclinic, ?aquasportiefclinic en ?zwemclinic en natuurlijk weer de oergezellige afsluitende ?zwemdisco en niet te vergeten de uitreiking van de ?medailles. Ook zal er op vrijdag weer een ?verloting van prachtige prijzen plaatsvinden

Aanmelden