Informatie

Deze avond is speciaal voor het beter leren tekenen en schilderen naar ongekleed mannelijk en/of vrouwelijk model. Hij bestaat uit een aantal sessies: van snelle schetsen van een paar minuten tot langere van maximaal een half uur. Tussen de sessies door bespreken de deelnemers kort elkaars werk. De ervaring leert dat je in korte tijd je vaardigheden, in kijken en schetsen, verbetert.

Modellen gezocht!
De dinsdagavond kan niet bestaan zonder mannelijke of vrouwelijk modellen, die ongekleed willen poseren. Als model ontvang je € 30,- per keer. Woon je buiten de gemeentegrenzen dan ontvang je een vergoeding voor je reiskosten. Opgeven kan bij Frank de Leeuw. Hij is bereikbaar op telefoonnumer 06-23936555 en via mail frank.d.deleeuw@planet.nl

Bijzonderheden

Voor nadere informatie over de kunstenaarsvereniging en de diverse cursussen kunt u terecht op www.atelierdekrommemijdrecht.nl . Via de website kun je je ook inschrijven of contact opnemen met cursuscoördinator Jan Outshoorn, leden@atelierdekrommemijdrecht.nl.

Programma

De avond bestaat uit een aantal sessies: van snelle schetsen van een paar minuten tot langere van maximaal een half uur. Tussen de sessies door bespreken de deelnemers kort elkaars werk. De ervaring leert dat je in korte tijd je vaardigheden, in kijken en schetsen, verbetert.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Marianne van Eck.
Zij is telefonisch bereikbaar op 0297-283917 en via mail leden@atelierdekrommemijdrecht.nl