Informatie

Het vergt behoorlijk wat aanpassing van ons nu we veel meer dan anders thuis zijn. Nu we dat huis veel meer moeten delen met onze partners en kinderen. Nu we onze aandacht moeten verdelen tussen ons werk en de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen. Dit is niet altijd even makkelijk. Het kan onrustig voelen om in deze situatie als ouder alles te doen wat je denkt dat moet of hoort of goed zou zijn. Daarnaast speelt er mogelijk angst over gezondheid of de financiële situatie.Mindfulness-oefeningen bieden je de mogelijkheid om rust te vinden in onrustige tijden. Ze bieden verder de mogelijkheid om dieper te voelen wat echt nodig en belangrijk is voor het samenzijn met je kinderen. In deze zoom-workshop word je hierin begeleid en krijg je tips. Zorg voor aanvang van de bijeenkomst voor een fijne en rustige plek waar je ongestoord kan zitten. Leg daarnaast een pen en papier klaar.

De workshop wordt begeleid door Mamaji Godefrooij, nu thuis zittende moeder van 2 zoons van 6 en 9 jaar en psycholoog. Zij begeleidt mensen in meditatie en bewustwording.

Deelname is gratis na aanmelding. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 10 deelnemers. Wij zullen een tweede avond organiseren als de animo groter is.
Aanmelden op de website. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’.
Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

Bijzonderheden

Zoom Workshop
Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.