Informatie

Het Cursusproject de Ronde Venen heeft helaas, een moeilijk besluit moeten nemen. Via deze weg willen wij u hierover informeren.

De door de regering aangescherpte maatregelen om het coronavirus te beheersen heeft ons doen besluiten om het cursusprogramma van dit voorjaar te beƫindigen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om mensen bij elkaar te brengen en dat is de komende periode niet verantwoord.

Wij zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen van het najaar en ook dat hebben wij stopgezet. Het lijkt ons goed om in september de situatie van dat moment te beoordelen en dan het besluit te nemen om een programma voor het voorjaar van 2021 samen te stellen. Hopelijk zullen we dan tot de conclusie komen dat onze bewegingsruimte het zinvol maakt om weer wat verder vooruit te kijken. Daarbij zullen mogelijk uitgevallen cursussen opnieuw aan de orde komen.

Wij weten dat velen onder u het Cursusproject een warm hart toedraagt en er mede voor hebben gezorgd dat we dit voorjaar een record aantal inschrijvingen hebben gehad. Het is voor ons een uitdaging om het voorjaar van 2021 opnieuw tot een succes te maken en we hopen dat we elkaar in goede gezondheid tijdens de cursusmarkt in januari zullen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Stichting Cursusproject De Ronde Venen.

Kosten

Zie website