Informatie

Komend weekend gaat ‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ van start. In de winkeletalages in het centrum van Mijdrecht liggen of hangen één of meerdere kunstwerken van 29 beeldend kunstenaars uit De Ronde Venen. Ontdek tussen kleding, servies, brillen, koffie en wijn de schilderijen en beelden. Voorafgaand aan de Atelierroute op 25 en 26 mei kunnen kinderen, jongeren én volwassenen de etalageroute volgen langs de winkels en zo vast kennismaken met het werk van de kunstenaars.

Deelnameformulieren zijn afgelopen periode uitgedeeld op scholen maar zijn ook verkrijgbaar bij de klantenservice van HEMA. Iedereen die een ingevulde vragenlijst inlevert bij de HEMA, ontvangt een leuk cadeautje.

‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ is een samenwerking tussen Shopping Mijdrecht en de vereniging van beeldende kunstenaars KunstRondeVenen. Doel is kinderen te laten kijken, nadenken én genieten van kunst. Tot en met 26 mei kunnen de kunstwerken worden bewonderd als voorproefje op de Atelierroute 25 en 26 mei. Niet alleen voor scholieren maar ook voor ouders en grootouders is de etalageroute de moeite waard als voorproefje op het complete werk dat kunstenaars tonen tijdens het kunstweekend. Bij elk kunstwerk ligt een kaartje met de naam van de kunstenaar en de locatie waar hij of zij exposeert tijdens de Atelierroute. Dan tonen 75 kunstenaars in alle dorpen van De Ronde Venen hun kunstwerken in ateliers en andere gezamenlijke locaties. Het complete programma is te vinden op www.kunstrondevenen.nl

———————————————————

Meer 'activiteiten' van KunstRondeVenen - atelierroute