Informatie

Op de vraag ‘Eric, ga je nog een nieuwe voorstelling maken?’ was Kollers antwoord kort en resoluut: ’Ik blijf lekker thuis.’ Zijn impresariaat vond dit een briljant idee. Een half jaar later stond een volle tournee voor Koller Blijft Thuis geboekt. Of hij er zin in heeft? Nee, totaal niet! Maar afzeggen is niet Kollers stijl. Dus heeft hij zijn huiskamer in de bus geladen en verwelkomt hij u graag bij hem thuis, in uw theater.

Bereidt u voor op een avond vol absurde momenten waarin hij zijn plannen probeert door te zetten. U wacht samen met Eric op het antwoord op zijn sollicitatie bij een wereldcircus. Ondertussen probeert hij een kopje koffie met u te drinken, maakt u kennis met zijn parkiet, kijkt u met hem naar een hilarische natuurdocumentaire. Én droomt Koller over een carrière als clown in de magische circuswereld, compleet met een workshop degenslikken en een jongleursact in slowmotion.

In zijn vorige voorstelling sprak Eirc slechts twee woorden. In deze waarschijnlijk nog minder. Eric Koller is een bijzonder cabaretier en laat je zonder woorden huilen van het lachen. Op veler verzoek terug in Abcoude!

Kosten

entree € 18,00 / CJP € 12,50

Kaarten via www.ab-art.nl of bij Readshop Abcoude, Hoogstraat 32.