Informatie

Klink-Klaar;‘Tekst en Muziek voor Klein Publiek’ wordt voor de tweede keer op rij georganiseerd door Cultuurpunt Ronde Venen. Dit jaar zijn de gratis optredens in ‘t Oude Parochiehuis, terwijl dat in 2019 plaatsvond in tal van huiskamers verspreid over Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht.

De optredens bevatten naast muziek ook verhalen en gedichten. Deze worden ten gehore wordt gebracht tijdens een afwisselend programma van drie keer een uur. Onder de podiumtalenten doen mee Adriana Kegley met Martijn Nieuwenhuijzen, Trio Jam Mama en het Lucy Dijkman Trio, verder sterren groot en klein van zangdocente Greetje de Haan, Ineke Bams met verhalen en trio Gijs Wagenaar, dwarsfluit met gedichten o.l.v. Judith Glasbeek, Tonke Kuijt en Johannes Luttik met Indiase zang en muziek alsmede Moniek van Dam met gedichten en fluitmuziek van Cintha Kooistra.

Bijzonderheden

Om Klink-Klaar bij te wonen, dient u van tevoren een plekje te reserveren. U maakt een keuze uit één van de voorstellingen voor maximaal 2 personen. Wilt u nog een andere voorstelling bijwonen, dan kunt u dit kenbaar maken. Of dat wordt toegekend ligt aan het aantal belangstellenden, die zich inschrijven.

In verband met de huidige corona-maatregelen moeten we een maximum van 30 bezoekers aanhouden per voorstelling. De eerste voorstelling is van 13.00 – 14.00 uur, de tweede van 14.30 – 15.30 uur en de derde van 16.00 – 17.00 uur.
Aanmelden kan via www.cultuurpuntrondevenen.nl/klinkklaar. Hier vindt u ook meer informatie over de inhoud van het programma. Tevens ligt het volledige programma bij het gemeentehuis in Mijdrecht, in een speciaal daarvoor bestemde flyerbak in de hal.