Informatie

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.

Op initiatief van Tympaan-De Baat en Veilig Verkeer Nederland kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een individuele praktijkles met een rijschool aan te vragen. Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt.

Donderdag 29 oktober en donderdag 26 november van 10:00 uur tot 12:00 uur in De Boei in Vinkeveen.

Bijzonderheden

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. De kosten voor de praktijkles zijn voor eigen rekening en is uiteraard niet verplicht.

Er is plaats voor 22 deelnemers. Inschrijven voor deze training kan bij Tympaan-De Baat, via e-mail info@stdb.nl en telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer (0297) 760 260 . Na aanmelding wordt een bevestiging van deelname toegestuurd, dat tevens dient als toegangsbewijs.

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
donderdag 29 oktober, 2020 10:00 12:00

Meer 'activiteiten' van Tympaan-De Baat