Informatie

Op zaterdag 8 april uur wordt de Broedplaats in Vinkeveen feestelijk geopend.

Wethouder Anco Goldhoorn verricht om 14.00 uur de officiële opening.

Iedereen is al vanaf 12 00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met de Broedplaats en de organisaties die in de Broedplaats gehuisvest zijn. Er is een feestelijk programma met diverse workshops en er zijn leuke activiteiten voor jong en oud, o.a. een spelcircuit. Natuurlijk is er lekkere koffie en thee en limonade en er is vast iets lekkers bij.

Ook in de week voorafgaand vinden al diverse activiteiten plaats. Zo verzorgt de Bibliotheek op woensdagmiddag tussen 14 00 en 17 00 uur een voorleesmiddag voor kinderen tot 6 jaar en de therapeutes die in de Broedplaats gehuisvest zijn diverse activiteiten en workshops voor kinderen en ouders. Zo is er een creatief kinderatelier en een workshop Rainbowkinderyoga. Op donderdagochtend en middag wordt door Lali Wiedijk van ‘Wellnesspraktijk Lali en Angelika’ informatie gegeven over meditatie, massage met etherische olie en klankschaalsessies. Ook ‘ avonds worden verschillende kennismaking activiteiten aangeboden.

Bijzonderheden

Het speciale kennismakingsprogramma loopt van woensdag 5 april tot en met zondag 9 april is te vinden op de website van de Broedplaats: www.broedplaatsvinkeveen.nl.

De Broedplaats bevindt zich aan de Herenweg 63. In de Broedplaats zijn de volgende organisaties en ondernemers gehuisvest: de Bibliotheek Vinkeveen, Servicepunt wonen welzijn en zorg, Buurt- en Repair Café van Tympaan – De Baat, Dagbesteding van Amerpoort, Integratief kinder- en jeugdtherapeut (Laura Passet), Creatieve Therapie (Dieuwer Elema), Mind & Motion (Karin Verreussel), Wellnesspraktijk Lali en Angelika. Ook is er een coffee corner ‘Ann’s Place’ van Anneke Huisen.