Informatie

Helaas gaat de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon NIET door. We kunnen niet anders dan annuleren, gelet op het landelijke verbod op evenementen. We hebben lange tijd hoop gehad dat we toch met z’n allen konden lopen. Alles is voorbereid. Maar de snelle stijging van het aantal besmettingen, maakte maatregelen onvermijdelijk en een evenement met 1000 lopers onmogelijk.
We gaan jullie missen op 15 november…

Stichting De Ronde Venen Marathon organiseert op zondag 15 november 2020 de 4e editie van De Ronde Venen Marathon.
Deze unieke marathon heeft start en finish in het centrum van Abcoude en gaat in één grote ronde door alle 8 kernen van de gemeente De Ronde Venen: Abcoude, Baambrugge, Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht, De Hoef, Amstelhoek en Waverveen.
De marathon heeft een zeer afwisselend parcours langs kronkelende riviertjes, over een voormalige spoorbaan, door weilanden, over een natuurpad in het natuurgebied Botshol en langs vaarten.

Bijzonderheden

Het parcours is ingedeeld in rayons; met voor elk rayonhoofd. Zij zijn verantwoordelijk voor een goede doorgang in hun "rayon", met verkeersregelaars en vrijwilligers uit hun rayon. Met lokale kennis dus! De rayonhoofden zijn: Abcoude: Arie Fokker (verkeersregelaar diverse loopevenementen) Baambrugge: Dirk de Groot (organisator Dorpsloop Baambrugge) Vinkeveen: Peter Meijer (organisator Bosdijkloop – Vinkeveen) Wilnis/Mijdrecht: Johan Baas (hardloper) De Hoef/Amstelhoek: Peter van Adrichem (initiatiefnemer De Hoef Sportief) Waverveen: Willem Kleinveld (organisator Waverloop)

Aanmelden

Andere categorieën