Informatie

Dialezing door de heer Wim Paul van der Ploeg :“meer genieten van je tuin, meer genieten van je leven".

De lezing is een uitnodiging om door een andere bril naar tuinen en tuinieren te kijken. Een bril die niet alleen aandacht geeft aan verschillende tuinen in binnen- en buitenland en prachtige bloemen en planten. Het laat je ook stilstaan bij vormgeving, sfeer, creativiteit, energetisch tuinieren en een filosofische benadering. De tuin en het tuinieren als spiegel voor je leven.

Ook de praktische kant van tuinieren wordt belicht. Wat je hoort en ziet tijdens de lezing zal je vast ideeen brengen die je in je eigen tuin kunt toepassen. Dat is het mooie van tuinieren, er is meer mogelijk dan je op voorhand zou denken.

Dynamiek is een constante factor van verandering in de tuin. Daardoor is er altijd dat je kan doen, zodat je nog meer van je eigen tuin kan genieten.

Genieten van tuinieren in het hier en nu. Genieten is het doel. Tuinieren is het middel. De lezing inspireert om je tuin mooier te maken en om je leven rijker te maken.

• Wat wil je van je tuin maken?

• En wat wil je van je leven maken?

• In beide gevallen moet je daar moeite voor doen!

• En de moeite die je doet, die wordt in beide gevallen beloond!

• Een verandering van een tuin die ik zelf heb uitgevoerd, neemt je mee in het proces van de beginsituatie naar het eindresultaat. Met niet alleen een verandering van het beeld, maar ook van de beleving.

Gelegenheid tot vragen stellen.
Ruimte om in te spelen op wat er tijdens de lezing leeft.

Deze lezing wordt gegeven in `t Web, Spinnerie 15, Loenen aan de Vecht

Bijzonderheden

Let op :
Deze lezing vindt plaats in :

't Web
Spinnerie 15
3632 ET Loenen aan de Vecht

Kosten

E. 2,00 voor lede n, E. 5,00 voor niet-leden, incl, koffie/thee