Informatie

– Zelfinzicht
– Concentratie en focus
– Innerlijke vrede
– Diepe ontspanning
– Zelfvertrouwen
– Contact met je ‘essentie’
– Helderheid
– Intuïtie

Veel mensen willen al jaren starten met mediteren, maar als het erop aankomt, is het moeilijk om de zelfdiscipline op te brengen. Zeker in volle tijden, met een hectisch gezinsleven, een drukke baan of een stressvol privéleven schiet de aandacht voor jezelf er nog weleens bij in. Echter, wanneer je de positieve effecten van simpele meditatie beoefening in je dagelijks leven gaat ervaren, is het veel makkelijker om vol te houden. Simpelweg omdat je ook niet meer zonder wilt… De ruis verdwijnt van de lijn. Verbinden met jouw bron van helderheid en vertrouwen, dat gaan we deze 8 weken doen.
We werken vanuit verschillende mind- en lichaamsgerichte technieken; yoga nidra, bewuste ademhaling, lopen en zitten in aandacht, bodyscan, mindful eten, rusten in muziek etc. Zo leer je in korte tijd wat voor jou werkt om aanwezig en in rust te zijn.

We komen 1x per week fysiek samen en daarnaast doe je thuis korte oefeningen. De cursus is toegankelijk voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde meditatie-beoefenaar.

De cursus wordt gegeven door Sofie Porro zij is afgestudeerd actrice, zangeres en danseres. Ze werkt als uitvoerend kunstenares in de theaterwereld, maar daarnaast is haar liefde voor bewustzijn en meditatie een groot onderdeel van haar werkzaamheden. Ze werkt als trainingsactrice en creëert en geeft workshops in het bedrijfsleven over faalangst, presenteren, stembevrijding, authentiek communiceren en samenwerken. De lessen zijn gericht op authentieker, waarachtiger jezelf zijn en landen in het hier en nu. Vanuit jouw eigenheid navigeren in het leven.

Bijzonderheden

TARIEF & VRAGEN
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Bij interesse neem contact op met Sofie via : sofieporro@gmail.com

Kosten

onbekend

Datum & Tijd

Datum Begintijd Eindtijd
donderdag 1 oktober, 2020 20:00 21:30
donderdag 8 oktober, 2020 20:00 21:30
donderdag 15 oktober, 2020 20:00 21:30
donderdag 22 oktober, 2020 20:00 21:30
donderdag 29 oktober, 2020 20:00 21:30
donderdag 29 oktober, 2020 20:00 21:30