Informatie

Komende weken krijgt u bericht van de Belastingdienst over uw belastingaangifte. U moet vóór 1 mei aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Dat gaat via de online omgeving van de Belastingdienst. Wilt u hulp bij (online) aangifte doen? En weet u niet waar u die kunt krijgen? Vraag het in de Bibliotheek. Dat kan ook als u geen lid bent van de Bibliotheek. De medewerkers van de Bibliotheek weten welke organisaties kunnen helpen bij uw (online) belastingaangifte. Haal de gratis flyer in de Bibliotheek.

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek
Wilt u zelf aangifte doen, maar hebt u thuis geen computer of internet? Dan kunt u terecht in de Bibliotheek. Hier kunt u gratis een computer gebruiken voor uw aangifte voor de inkomstenbelasting of om een toeslag aan te vragen. Ook kunt u hier gratis uw belastingaangifte printen. Deze service geldt voor leden en niet-leden.

Convenant Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst
De belastingdienstverlening maakt deel uit van een convenant dat de Koninklijke Bibliotheek (KB) en de Belastingdienst in 2016 hebben gesloten. Hierin is geregeld dat de Belastingdienst, KB en openbare bibliotheken mensen ondersteunen bij het digitaal zaken doen met de overheid.
In De Ronde Venen werken de Bibliotheek AVV, Tympaan-De Baat en de Servicepunten De Ronde Venen samen.

Kosten

onbekend

Aanmelden

U hoeft zich niet aan te melden.