Informatie

Vanaf oktober organiseert de Bibliotheek AVV een aantal netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat het samen werken aan het vergroten van sollicitatievaardigheden centraal en gaan deelnemers aan de slag op een actieve manier. De bibliotheek wordt steeds meer een ontmoetingsplaats waar iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. “JobOn gelooft in de kracht van netwerken en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan. We zijn blij dat onze netwerkbijeenkomsten nu ook in de Bibliotheek Mijdrecht worden georganiseerd”, aldus Inge Laagewaard, projectmanager bij JobOn.

De komende maanden staan er drie bijeenkomsten in de bibliotheek gepland. Denk hierbij aan workshops als ‘Worden wie je bent’, ‘Jouw top cv’ of ‘Gelukkig in je droombaan’. Een divers aanbod met een breed palet aan onderwerpen die waardevol bij het vinden van ander werk

Bijzonderheden

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, je aanmelden kan telefonisch via 0297-281476 of door een mail te sturen naar info@bibliotheekavv.nl. Meer informatie over ons aanbod voor werkzoekenden vind je op https://www.bibliotheekavv.nl/speciaal-voor/werkzoekenden.html.