Informatie

… een groots wandelevenement wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de verhuizing van Inloophuis 't Anker.

Iedereen kan meedoen! Je wandelt in estafettevorm in je eigen tempo tussen 10.00 en 22.00 uur. Elke ronde wandel je over het evenemententerrein waar allerlei activiteiten en optredens plaats vinden. Om 21.00 uur is de lichtjesronde, een bijzondere ronde waarbij we iemand die vecht tegen kanker of overleden is in een stille ronde gedenken.

Bijzonderheden

De route is ongeveer 700 meter lang en gaat door het park bij Argon. Elk team heeft een teamcaptain, hij of zij zorgt voor de inschrijving van het team. Alle teamleden betalen € 10,- inschrijfgeld. De teamcaptain is het aanspreekpunt voor de organisatie en kan natuurlijk ook extra geld inzamelen door het team te laten sponsoren door familie, vrienden of ondernemers.

Kosten

Sponsor worden is natuurlijk fantastisch maar nog leuker is het om als bedrijf mee te wandelen. Samen in estafette het parcours wandelen, elke ronde loop je over het evenemententerrein waar weer gezellige optredens zijn. Daarnaast staan er foodtrucks, is er een bar en ook aan de kinderen is gedacht! Een top bedrijfsuitje! Vraag gerust naar de mogelijkheden bij het sponsorteam om een combinatie te maken.

Meer weten stuur dan en mailtje naar sponsors@de12uurvandrv.nl