Informatie

“Ik geloof dat als we ontspannen vanuit onze eigen natuur leven en creëren, we meer in harmonie met onszelf, elkaar en de natuur zullen zijn.”

Creëren vanuit je eigen natuur betekent voor mij dat ik mezelf vrij geef. Het hoeft niet “iets” te worden. Ik mag vanuit mijn intuïtie, speelsheid en liefdevolle verbondenheid met de steen aan de slag gaan. Een gevoel van thuiskomen.

Tijdens de cursus word je aangemoedigd te gaan experimenteren met de steen. Je wordt bewust gemaakt van de natuurlijke stroom in het proces. Welke vormen vind je mooi, welke bewegingen voelen prettig, welke kant stuurt je intuïtie je op? Het is een innerlijke reis, waarbij je het niet-weten mag ervaren en wordt uitgenodigd de controle wat los te laten. Het boren van een gat helpt je daarbij; je aandacht voor de buitenkant van de steen verplaatst zich geleidelijk aan naar de binnenkant. Met liefdevolle aandacht voor het proces ontstaan natuurlijke en speelse vormen, waar je blij van wordt. Met haar heldere vermogens is Marjolein je gids om je tijdens de reis te helpen de subtiele aanwijzingen van de steen te doorgronden.

Kosten

Cursus 6 lessen, 2,5 uur
195 euro

Losse les
35 euro

Speksteen
3 euro per kg

Aanmelden