Informatie

De 14e editie van de Culinaire Venen, het jaarlijkse smaakmakende evenement voor fijnproevers en liefhebbers van lekker eten en drinken. Dit jaar introduceert de organisatie een aantal nieuwe ingrediënten, waarmee de succesformule van de Culinaire Venen weer helemaal bij de tijd is.

Dit jaar wordt afgestapt van de bekende witte pagodetenten, die de afgelopen 13 jaar zo beeldbepalend waren voor de Culinaire Venen. In plaats daarvan gaat gewerkt worden met een speelse variatie in foodtrucks, -busjes en tuktuks. Niet alleen op het Raadhuisplein, maar ook in de Dorpsstraat tussen Het Rechthuis en Prinselijk Proeven worden gezellige eet- en drankstandjes ingericht. Sommige karretjes rijden in de rondte van locatie naar locatie en andere blijven op hun plek om bezoekers te laten proeven van de heerlijkste gerechten. Hoe je deze nieuwe formule het best kunt om- schrijven? Culinaire Venen Street Food Edition!

Tijdens de Culinaire Venen showen een flink aantal modewinkels hun nieuwste najaar/winter collectie op de catwalk. Ben je benieuwd wat de kleuren zijn?
Wat je deze winter écht in je kast moeten hebben hangen? Om 15:05 tot 15:35 is de eerste show. En van 18:15 tot 18:45 kan je genieten van de tweede show. De volgende winkels doen allemaal mee: Wonders, Suite 16, Blue's Basic, So True, Hema, Dat Leuke Winkeltje, Terstal en Van Yperen Mode.